USA TOER

Dag 1 - zaterdag 09 november 2013

De uiterste meldingstijd op de luchthaven Schiphol is vandaag 3 uur voor vertrek. Bij aankomst op de luchthaven van Orlando wordt u ontvangen door een Engelssprekende assistent. Aansluitend transfer per touringcar naar uw hotel. Check-in.

Overnachting in het hotel.

Dag 2 - zondag 10 november 2013

Ontbijt in het hotel.

Gehele dag ter vrije besteding om Orlando te verkennen.

Orlando is de stad van de thema- en de pretparken, golfbanen en outletstores. Florida's speeltuin voor het hele gezin. U zult moeilijke keuzes moeten maken, er is namelijk zoveel! Absolute koploper is natuurlijk Walt Disney World maar ook SeaWorld, de wereld van Orka Shamu, staan met stip genoteerd.

Overnachting in het hotel.

Dag 3 - maandag 11 november 2013

Ontbijt in het hotel.

Vandaag staat een bezoek aan het Kennedy Space Center op het programma. Maak kennis met het verleden, heden en de toekomst van het Amerikaanse ruimteprogramma. Iedereen kent de beelden van de maanlanding van het Apollo 11 in 1969, maar ook van de tragische ongelukken van de Space Shuttles Challanger en Columbia. Bezoek de Astronaut Hall of Fame en aanschouw het Vehicle Assembly Building waar de raketten worden samengesteld. Beleef de ruimte alsof u er zelf bij bent in het reusachtige IMAX theater of in de spannende simulator!

Leer alles over het Internationale Space Station (ISS) tijden een tentoonstelling in het bezoekerscentrum. Deze buitenaards leuke ervaring mag u zeker niet missen!

Mocht u liever naar Seaworld gaan, dan kan dat ook! Toeslag voor het entreeticket € 23,50

Aan het eind van de middag terug naar het hotel.

Overnachting in het hotel.

Dag 4 - dinsdag 12 november 2013

Ontbijt in het hotel.

Gehele dag ter vrije besteding.

Overnachting in het hotel.

Dag 5 - woensdag 13 november 2013

Ontbijt in het hotel.

Overdag is deze zelf in te vullen en zo kan een ieder zich voorbereiden op wat de avond brengen zal.

's Avonds zal geheel in het teken staan van 25 jaar Bloes Brodders from the united states of de Maasdijk. Het jubileumoptreden zal plaats gaan vinden in het unieke Blues Café van Orlando. Voorafgaand zal er deze avond een top bluesband de avond verder muzikaal opluisteren. Er zal deze avond geschiedenis geschreven gaan worden met het optreden van de Bloes Brodders uit de Dijk in de states. Na deze bruisende avond kan een ieder moe en voldaan zijn bedje op zoeken.

Overnachting in het hotel.

Dag 6 - donderdag 14 november 2013

Ontbijt in het hotel.

Een bezoek aan de Universal Studio's Florida en Universal's Island of Adventure.

Universal Studio's

Stap achter de schermen van uw favoriete films in de Universal Studios, hèt op film- en tv gebaseerd themapark. Suis door Krustyland tijdens een wilde en hilarisch rit met The Simpsons Ride. Beleef plezier en spanning in Revenge of the Mummy, Shrek 4-D, MEN IN BLACK, Alien Attack en 'take your music for a ride in de Hollywood Rip Ride Rocket, de meest interactieve en gepersonaliseerde achtbaan ooit!

Aan het eind van de middag transfer terug naar het hotel.

Overnachting in het hotel.

Dag 7 - vrijdag 15 november 2013

Ontbijt in het hotel. Check-out en afrekenen van persoonlijke uitgaven.
Een gedeelte van de dag is ter vrije besteding. Daarna transfer naar de luchthaven van Orlando.